Lämmitysjärjestelmät

Huolettaako kohoavat lämmityskustannukset? Haluatko pienentää sähkölaskuasi?

Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja huomanneet, että sähkön hinnan nousu vaikuttaa selvästi heidän valintoihin lämmitysjärjestelmiä valittaessa. Vihreät arvot ja ympäristö merkitsevät kuluttajille sekä yrityksille erittäin paljon.

Myymme ja asennamme aurinkokennoja ja ilmalämpöpumppuja. Meiltä saat alan merkkijohtajien ratkaisut kustannustehokkaaseen hintaan. Pyydä tarjous lämmitysjärjestelmän päivittämisestä.

Pyydä tarjous ›

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneeli sopii niin omakotitalon, rivitalon, kesämökin kuin yrityksenkin katolle. Aurinkopaneelien hinnat ovat tasaantuneet, joka on johtanut siihen, että aurinkopaneeleita hankitaan yhä enenevissä määrin maalämmön ja ilmalämpöpumppujen lisäksi tehostamaan lämmitystä.

Asennus ei riko katon rakenteita. Jokainen ratkaisu räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja katon mallin mukaan.

Aurinkopaneelit ovat pitkäikäisiä helppokäyttöisiä.

 

Ota yhteyttä ›

Ilmalämpöpumput

Myymme ja asennamme Suomen olosuhteisiin täydellisesti sopivat ilmalämpöpumput. Ilmalämpöpumppu löytyy jo yli miljoonasta kohteesta - omakotitalosta, teollisuushalleista ja muista pienistä ja suurista tiloista.

Ilmalämpöpumppu säästää luontoa ja rahaa. Se on helppo asentaa ja pitää kunnossa. Meiltä löytyy usean eri mallin lippulaivatuotteita, jotka sopivat muotoilunsa ansiosta mihin tahansa sisustukseen. Meiltä saat Mitsubishin ilmalämpöpumput.

Soita ja tilaa meiltä kesällä viilentävä ja talvella lämmittävä ilmalämpöpumppu.

050 3201 518

Ota yhteyttä ›

              .   

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita