Ilmalämpöpumput Kuhmoisista Tampereen seudulle

 

Omakotitaloon, kesämökille, toimistoon, halliin, jopa kerrostaloasuntoon – ilmalämpöpumppu sopii lähestulkoon taloon mihin tahansa, ja eritoten nykyisissä tukalissa helteissä tämä pumppu on ihana viilentäjä, viihtyisyyden ja helpotuksen tuoja. Tokihan hyötyjä on muitakin ekologisen energiantuoton ja rahansäästön muodossa. Hoituupa pumpulla myös talon lämmityskin.

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta meiltä!

Pyydä tarjous ›

MItsubishin ilmalämpöpumput

Lämmitysjärjestelmien asiantuntijoina asennamme Mitsubishin ilmalämpöpumput kotiseudultamme Kuhmoisista lähikuntiin ja aina Tampereelle saakka. Merkistä löytyy monia malleja, jotka soveltuvat erilaisiin kiinteistöihin ja niiden käyttäjien tarpeisiin.

Yksin sinun ei valintaa tarvitse tehdä, vaan me kartoitamme kyllä kohteesi ja toiveesi tarkoin, hoidamme asennuksen ja opetamme sinua pumpun helpossa käytössä. Lue ohesta lisää, miksi Mitsubishin pumppu on oiva valinta, tai ota yhteyttä vaikka heti, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä ›

Ilmalämpöpumput

Miksi Mitsubishi-ilmalämpöpumppu?

  • Tehty erityisesti Suomen sääolosuhteisiin, toimii kaikissa ulkolämpötiloissa
  • Lämmittää sekä viilentää tiloja tehokkaasti ja tasaisen miellyttävästi
  • Puhdistaa sisäilmaa raikkaaksi ja terveelliseksi
  • Säästää rahaa – öljylämmitteiseen tai suorasähkölämmitteiseen asuntoon verrattuna lämmityslaskussa voi säästää yli 50 %
  • Toimii tehokkaasti pienellä energiankulutuksella, mikä säästää luontoa
  • Pumput on muotoiltu sopimaan tyylikkäästi sisustukseen
  • Hiljainen toiminnaltaan, joten ei häiritse asumista tai työntekoa

Eri malleissa on erilaisia ominaisuuksia, yhtä kaikki, nämä ilmalämpöpumput ovat markkinoiden johtavia ja erittäin pitkäikäisiä laitteita. Meiltä saat ratkaisut, kun rakennat uutta tai olet tekemässä lämmitysremonttia.

Pyydä tarjous tai soita

050 3201 518

Ota yhteyttä ›

              .   

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita